Syng i kor – med familien eller kollegaerne

Syng i  kor med kollegaerne!

Fredag aften blev en hyggelig og sjov oplevelse ….

Der var ellers en del skepsis blandt deltagerne til årets kick off, da programmet afslørede at aftenens event stod på fællessang og kor. Men de blev hurtigt gjort til skamme, da først Jacob kom i gang.

Med små historier og anekdoter fortalte Jacob på en meget humoristisk måde om, hvorfor musikken skaber fællesskab og sammenhold. Med sin meget indlevende facon og en udstråling der ikke levner tvivl om Jacobs brændende engagement for sang og musik, blev vi på fornemmeste vis ført ind i musikkens verden med både fællessang og trestemmigt kor. Og vi fik lov at opleve, hvor fedt det er, når noget swinger og lyder flot ( i hvert fald i vores egne ører :-))

Alt i alt en rigtig fin aften, der skabte sammenhold og spredte god stemning på kryds og tværs.

Tak for det, Jacob. – HR-Chef  – hos BDR. KLEE A/S 


En par hyggelige timer med fællessang og kor. 
Ramme: Et par timer med en pause
Den første del kunne være “klassisk” fællessang fra højskolesangbogen og andre sangbøger – er godt blandet repetoire, hvor jeg fortæller lidt undervejs. Hvorfor det er vigtigt at synge, hvorfor musik er vigtigt etc. i en sjov og underholdene kontekst (forhåbentlig).
Anden del kunne være med kor-agtig, hvor vi laver et par numre som vi øver “rigtigt”, dels for at opleve forskellen fra traditionel fællessang, dels fordi det er rigtig fedt at opleve, at man på kort tid kan få noget til at swinge og lyde flot.
At være med i et kor handler om at synge sammen på en anden måde, end når man synger “traditionel” fællessang. Forskellen består i, at når det er kor er det gerne flerstemmigt. Vi skal synge forskellige opvarmningssange og et par trestemmige numre. Det er fedt at opleve at noget klinger flot. Som regel giver det også et smil på læben at synge med i et kor. I det hele taget skaber det at synge sammen fællesskab og sammenhold. Og husk det er svært at være sur når du synger:-)